Commissioning Profs

In de bouwwereld loop je al gauw tegen diverse knelpunten aan, zaken die niet optimaal functioneren of simpelweg niet passen bij het gewenste resultaat. In de praktijk zie je dan ook vaak dat diverse schakels in het proces aangeven klaar te zijn met hun deel en het totaal product werkt niet. Hierdoor komt de installateur in de knel, de opdrachtgever krijgt niet wat is afgesproken, met het resultaat dat de oplevering vertraagd met te hoge kosten.

Wie is Leon

Ik ben een vaktechneut, met kennis over Commissioning. Zo heb ik in de afgelopen jaren kennis opgedaan in diverse vakgebieden. Het in kaart brengen van het proces van Commissioning en de samenwerking met diverse partijen om het gezamenlijke doel te behalen, fascineert mij. Bij commissioning is het van belang om grip te krijgen op de werkprocessen waar diverse partijen in werken. Alleen op deze wijze kan het eindproduct tijdig worden opgeleverd. “Ik zorg ervoor dat mogelijke knelpunten worden vastgelegd in het commissioning plan en worden opgelost in de praktijk”.

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt in uiteenlopende functies. Zo ben ik 20 jaar geleden gestart als utiliteitsmonteur (Imtech), vervolgens werkvoorbereider (Strukton Worksphere) en doorgegroeid als project manager (Bureau Veritas). Naast de functie als project manager heb ik mij ingezet als NEN-docent en BOEI- docent aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heb ik bijgedragen aan het operationeel maken van de metrolijn de NoordZuidlijn en het CuraƧao Medisch Centrum. Ik beschik over helikopterviewaanpak, waardoor het mogelijk is om een duidelijke analyse te maken en een concreet advies uit te brengen met aanbevelingen, die direct in de praktijk te realiseren zijn.

Commissioning Profs helpt je graag om deze knelpunten weg te nemen. Of het nu gaat om commissioning, het adviseren van processen of het functioneel maken van integrale systemen.